Tuorein sisältö

Jason Statham riehuu Levon's Trade -leffassa, jonka ohjaa Ayer ja kirjoittaa Stallone

30.10.2023 klo 18.40 | Luettu: 644 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Jason Statham on kiinnitetty toimintaelokuvaan Levon's Trade. Tarina on peräisin Chuck Dixonin romaanista, ja käsikirjoituksesta vastaa Sylvester Stallone. Stallone kirjoittaa yleensä vain omia, maineikkaimpia leffasarjojaan, mutta poikkeuksia löytyy: vuoden 2013 Statham-leffa Homefront (kuvassa) on Stallonen ja toisen "Yrjön" (Chuck Loganin) käsialaa.

Levon's Trade kertoo perusperinteisen, kuin Stathamille luodun tarinan ammattimaisesta kovanaamasta, joka tahtoisi vain elää rauhassa, mutta jonka on palattava tositoimiin. Eksoottisin idea juonikuvauksessa on se, että vaikka miehellä on omakin tytär, se on hänen nykyisen pomonsa tyttö, joka hänen täytyy pelastaa erikoisjoukkojen osaamisella. Laaja rikollinen salaliitto ehtii varmasti uhata perijääkin.

Ohjauksesta vastaa David Ayer. Hänen töitään ovat mm. Fury, Suicide Squad ja ensi vuoden alussa valmistuva Statham-trilleri The Beekeeper. The Beekeeper kertoo suunnilleen samasta asiasta kuin Levon's Trade, mutta erikoisjoukkoja kutsutaan mehiläistarhureiksi.

Stallonen firma Balboa Productions kehitteli aiemmin Levon's Tradesta tv-sarjaa. Leffan kuvaukset alkavat keväällä.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hayao Miyazakin Poik... Hieman yllättäen Hen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova