Tuorein sisältö

Suomen suurin Rockfest pitää välivuoden

02.11.2023 klo 11.45 | Luettu: 554 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Rockfest pitää välivuoden...

Suomen suurinta rock-festivaali Rockfestia ei järjestetä vuonna 2024. Tämän taustalla on genren isoimpien pääesiintyjien vaikea saatavuustilanne ensi kesänä.

Valitettavasti 2024 Rockfest-viikonloppuna genren isoimpia nimiä ei ole liikkeellä tai saatavilla, jotta festivaalille olisi saatu kokoon Rockfestin tasoisen tapahtuman arvoinen esiintyjäkattaus.

"Kahden viime vuoden äärimmäisen onnistuneet ja kiitosta asiakastyytyväisyydessä sekä suitsutusta alan ammattilaisilta, yhteistyökumppaneilta ja artisteilta keränneet toteutuksemme Rockfestistä olivat ladanneet meille ja yleisölle todella suuret odotukset vuoteen 2024. Olemme tietysti pettyneitä, että Rockfestiin ei tulevalle kesälle ole saatavilla genren isoimpia nimiä pääesiintyjiksi. Teimme kaikkemme ja käänsimme kaikki kivet viimeiseen asti, että tapahtuma olisi voitu järjestää. Historiallisen haastavan ohjelmatilanteen vuoksi tapahtumaa ei ensi kesänä voida järjestää. Halusimme kertoa tämän nyt heti ensi tilassa asiakkaillemme, kun päätös oli tehty", kertoo Nelonen Media Liven johtaja Anssi Nevalainen.

Rockfestin 2024 lipunmyyntiä ei ole vielä käynnistetty, joten asiakkaille ei tilanteesta koidu toimenpiteitä.

Rockfest järjestetään taas vuonna 2025. Festivaalin suunnittelutyö on jo käynnissä.


(Foto Niki Soukkio)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Slipknotin Corey Tay... James Gunn selventää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova