Tuorein sisältö

Kevin Costnerin Yellowstone-sarjan päätös lykkääntyy vuodella

03.11.2023 klo 20.15 | Luettu: 1549 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Yellowstone-saaga ei pääty vaan paisuu, mutta alkuperäisen pääsarjan viimeiset hetket ovat käsillä, koska pääosanesittäjä Kevin Costner on valmis siirtymään eteenpäin.

Pääsarjan viides ja viimeinen kausi alkoi marraskuussa 2022. Kausi jäi tauolle kahdeksan jakson jälkeen. Jäljellä on kuusi jaksoa, joita lupailtiin alunperin tälle vuodelle. Kausi jatkuu kuitenkin vasta marraskuussa 2024.

On siis taas vaihteeksi kyseenalaista puhua "kausista". Kaudet 1-4 olivat 9-10 jakson mittaisia. Fanien näkökulmasta "kaudet 5 ja 6" kestävät 8 ja 6 jaksoa, ja "kuudes kausi" on nyt lykkääntynyt vuodella.

Useimmat sisarsarjat nimetään vuosilukujen mukaan. Sarjat 1944 ja 2024 on virallistettu. Tähän tietoon 2024 on se sarja, joka alkaa pian pääsarjan päättymisen jälkeen. Huhujen mukaan pääroolista neuvottelee Matthew McConaughey.

Costner aloittaa ensi vuonna ikioman läpileikkauksen villin lännen tunnelmista. Horizon: An American Saga on hänen ohjaamansa ja tähdittämänsä kaksiosainen elokuva, jonka on määrä saada jatkoakin.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Loki 2-5: Marvel vai... Riku Rantala ei voin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova