Tuorein sisältö

Riku Rantala ei voinut kieltäytyä näin mehukkaasta tarjouksesta: 'Alkuvuodesta mua pyydettiin cameorooliin'

04.11.2023 klo 00.45 | Luettu: 1225 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lahti 2001-sarjassa tartuaan kuumaan aiheeseen - suureen doping-skandaaliin, joka leimasi suomalaiset hiihtäjät vuosiksi doping-huijareiksi.

Kansallista traumaa pöyhivän sarjan on ohjannut Lauri Nurkse.

Mukana on cameoroolissa myös Riku Rantala.

Rantala on kommentoinut sarjaa someviestissään:

"Alkuvuodesta mua pyydettiin cameorooliin uuteen Lahti 2001 -sarjaan. Käytännössä hahmoni pitäisi siinä tehdä suurin piirtein samat asiat kuin vuonna 2001 tein oikeastikin: jäljittäisin surullisenkuuluisaa Hiihtoliiton lääkärilaukkua Ala-Tikkurilan Shelliltä aina Malmin poliisiin ja Hesarin toimitukseen vääntämään skuuppia löydöstäni.

Pakkohan se oli suostua! Kaapista löytyi jopa silloin käyttämäni rotsi, housut ja paita – ja arkistostani @helsinginsanomat-aikainen rikostoimittajan ritsikirja. Oli hullu fiilis lukea kuvaustauoilla yli 22 vuoden takaisten tapahtumien muistiinpanoja esimerkiks sieltä kyseiseltä Shelliltä. (Ja kaikista niistä lisävihjepuheluista, joita sain skuupin jälkeen).

Naamalle ei tietty huippumaskeeraajatkaan voineet paljoa tehdä, mutta yhtä kaikki: pienenä tarinan sivuhahmona Suomen suurimman dopingskandaalin mysteereihin pureutuvassa draamasarjassa kulkee myös 26-vuotias Riku
".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kevin Costnerin Yell... Sampo Kaulanen kokei... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova