Tuorein sisältö

Kevin Costner tuo isolle kankaalle kaksi länkkäriä: ilmoitusluonteinen Horizon: An American Saga -video

11.10.2023 klo 16.15 | Luettu: 809 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kevin Costnerin länkkäriura on jatkunut menestyksekkäästi Yellowstone-sarjan merkeissä, mutta hän kyllästyi sarjaan itse, joten kulissien takana on ollut kränääkin. Pääsarja viedään päätökseen pian, kun 5. kauden jälkimmäinen puolisko alkaa. Sen jälkeen tiedossa on useita sisarsarjoja ja suora jatkosarja ilman Costneria.

Costner on siirtynyt "autuaammille metsästysmaille". Horizon: An American Saga on hänen ohjaamansa, kirjoittamansa ja tähdittämänsä länkkärisaaga, joka on jo pitkään kisannut hänen huomiostaan Yellowstonen kanssa. Tiedossa on vähintään kaksi elokuvaa: ensimmäinen saapuu isolle kankaalle kesäkuussa 2024 ja toinen osa elokuussa 2024. Costnerilla on mielessä yhteensä neljä elokuvaa, joista kolmannen tuotanto olisi jo käynnissä, elleivät Hollywoodin lakot olisi hidastaneet suunnitelmaa.

Horizon sijoittuu Yhdysvaltain sisällissodan molemmille puolille ja kertoo 15 vuoden mittaisen tarinan siitä, kuinka uudisasukkaat etenevät villissä lännessä. Jos vanhat tiedot pitävät paikkansa ja neljä elokuvaa tehdään, tiedossa on 11 tunnin matka, joten juonikuvaus on tarkoituksella suurpiirteinen. Myöhemmin samasta materiaalista leikataan tv-sarja, joten Costnerin Yellowstone-vuodet oletettavasti kiinnostavat rahoittajia enemmän kuin se, millä vuosituhannella hän teki edellisen hittileffansa.

Ensimmäisestä mainoksesta päätellen äänitehosteet ovat eeppisiä ja Costner ammuskelee.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< On taas vaihteeksi v... Disneyn Toive (Wish)... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

11.10.2023 klo 18.07 1 tykkää tästä

Kevin Costner, yksi parhaista yhden ilmeen näyttelijöistä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova