Tuorein sisältö

Sampo Kaulanen kokeili parantajagurun luona jälleen ayahuascha-hoitoja: 'Tulokset ovat olleet yksinkertaisesti mullistavia'

04.11.2023 klo 02.15 | Luettu: 690 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sampo Kaulanen palasi juuri Kolumbiasta, jossa mies tapasi suuren parantajaguru, Taita Juaniton (Juan Guillermo Chindoy).

Ayahuasca-seremonioita ja itsetutkiskelua. Näin Sampo avaa kokemustaan someseuraajilleen: "Tulokset ovat olleet yksinkertaisesti mullistavia".

"Palasin juuri Kolumbiasta matkalta, joka oli minulle erittäin antoisa. Olen kokenut ayahuascha-hoitojen voiman nyt kahden vuoden ajan, ja tulokset ovat olleet yksinkertaisesti mullistavia.

Minulle se on tarjonnut mielenrauhaa, auttanut pääsemään eroon addiktioista ja vahvistanut mentaalista hyvinvointiani. Tämä tuhansia vuosia vanha perinne on auttanut monia kulttuureja ja nykyaikainen tutkimus on alkanut tunnistaa sen potentiaalin.

Olen kuitenkin huomannut, että kun puhutaan uudenlaisista hoitomuodoista tai erilaisista kokemuksista, se voi aiheuttaa pelkoa ja epäluuloa.

Monet ihmiset reagoivat tuntemattomaan suojautuen, kritisoiden tai jopa haukkuen. Tämä ei ole vain ayahuaschan ympärillä, vaan laajempi ilmiö. Ehkä se johtuu epävarmuudesta, peloista tai ymmärryksen puutteesta".



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Riku Rantala ei voin... Amerikkalaisen laula... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova