Tuorein sisältö

Amerikkalaisen laulaja-lauluntekijän karmea kohtalo - löydettiin kotoaan veitsi rinnassa, tapahtumien kulku aiheutti epäuskoista hämmennystä

04.11.2023 klo 01.24 | Luettu: 915 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Elliott Smith löydettiin puukotettuna kotoaan lokakuussa 2003. Vain 34-vuotiaana kuolleen muusikon rinnasta löydettiin kaksi puukosta syntynyttä pistojälkeä.

Tapaukselle ei löytynyt muuta selitystä kuin, että itsetuhoinen ja addiktioista kärsinyt Smith oli puukottanut itseään kuolettavasti.

Huom, sisältää ykskityiskohtia dramaattisista tapahtumista, joita ei suositella herkimmille:

Tietojen mukaan muusikolla oli riitaa kumppaninsa Jennifer Chiban kanssa. Chiba oli tottunut Smithin melodramaattisiin purkauksiin, ja vaikka Smith uhaksi tappaa itsensä, nainen ei ottanut asiaa vakavasti.

Riita jatkui, ja Shiba lukitsi itsensä kylpyhuoneeseen. Seuraavaksi kuului huutoa. Shiba palasi olohuoneeseen ja löysi Smihtin rinnassaan keittiöveitsi - Elliott Smith oli puukottanut itseään sydämeen.

Muusikko kiidätettiin sairaalaan, mutta hätäleikkaus ei onnistunut pelastamaan miestä. Elliott Smith julistettiin kuolleeksi 20 minuuttia sairaalaan saapumisen jälkeen.

Yllättävää kyllä, Smith oli yrittänyt ilmeisesti vastaavaa jo aikaisemmin: vuonna 1997 tuottaja Larry Crane muisteli muusikon esittelleen melkoisen pahaa haavaa rinnassaan.

Luonnollisesti Smithin kuolema herätti epäilyjä surman mahdollisuudesta. Oliko syyllinen sittenkin Chiba, tai vaikkapa huumediileri. Ruumiinavaus osoitti, ettei miehen elimistöstä löytynyt huumeita ja tietojen mukaan Smith oli jättänyt huumeet takavasemmalle. Smith oli ollut raittiina jo vuoden päivät ja työsti innokaana uutta levyään.

(The Guardian)

HUOM! Jos sinulla on itsetuhoisia ajatuksia, muista että apua on saatavilla. Jos et tiedä kenelle läheiselle tai ammattilaiselle voisit kertoa olostasi, soita MIELI ry:n Kriisipuhelimeen 09 2525 0111. Älä jää yksin!






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sampo Kaulanen kokei... Marvel palaa väkival... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova