Tuorein sisältö

Marvel palaa väkivaltaiselle linjalle: Echo-traileri

03.11.2023 klo 23.15 | Luettu: 1898 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Echo-sarja alkaa Disney+ -palvelussa 10. tammikuuta. Sarja sijoittuu Hawkeye-sarjan ja Daredevil: Born Again -sarjan väliin ja kertoo kuurosta antisankarista, joka on Kingpin-roiston ottotytär.

Hawkeye-sarjassa Echo ampui Kingpiniä päähän, vaikka tiesimme jo tuolloin, että Kingpin palaa Echo- ja Born Again -sarjoissa. Echo-traileri paljastaa, että sattumus johti vain "pintanaarmuun". Sarjakuvissa Kingpin sokeutui vastaavassa tilanteessa, mikä oli ironista, koska hän on sokean supersankarin Daredevilin arkkivihollinen.

Traileri paljastaa myös, että sarja on kovaotteinen kuin Netflix-ajan sarjat. Se on uusi aluevaltaus Marvel Studios -osastolle: Netflix-sarjoista vastasi Marvel Television, joka on nyt lakkautettu. Euroopassa siihen on totuttu, että Disney+ -palvelusta löytyy korkean ikärajan kamaa, mutta Echon amerikkalainen traileri joutuu muistuttamaan, että korkean ikärajan sarjat on hyväksyttävä asetuksissa.

Daredevil: Born Again -sarja yritetään pelastaa parhaillaan, kun varhainen materiaali ei vakuuttanut Marvelin pomoja. Sisäpiirijuorujen mukaan tämä tarkoittaa mm. sitä, että sarjan on tarkoitus mukailla Netflixin Daredevil-sarjan kovia otteita.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Amerikkalaisen laula... Vain elämää, näin Jo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova