Tuorein sisältö

Nalle Puh tappaa jälleen: Blood and Honey 2:n uusittu Puh lähikuvassa

06.11.2023 klo 17.45 | Luettu: 889 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kauhuleffa Winnie-the-Pooh: Blood and Honey tienasi 50 kertaa enemmän kuin se maksoi. Voi pojat! 500 miljoonaa dollaria? Äläs nyt. Ehkä 50 miljoonaa? Ei, vaan 5 miljoonaa, mutta hyvin menee kuitenkin. Jatko-osa ja elokuvauniversumi ovat tulossa.

Jatko-osan budjetti on 5 kertaa suurempi (eli 0,5 miljoonaa dollaria). Vitsailematta se näkyy. Ensimmäisen osan Nalle Puh oli jäykkä kuminaamarimies. Jatko-osan ensimmäiset kuvat kertoivat tyylin vaihtuneen, ja nyt lähikuva vahvistaa Puhin olevan uskottava olento kauhuelokuvien normaaleilla standardeilla.

Jatko-osassa esiintyvät myös Risto Reipas, Nasu, Pöllö ja Tikru. Blood and Honey oli yksi ensimmäisistä projekteista, jotka hyödynsivät Nalle Puhin vanhentuneita tekijänoikeuksia. Tikrua ei saanut vielä käyttää, koska hahmo debytoi kaksi vuotta Puhin jälkeen.

Tekijät ovat luvanneet budjetin näkyvän myös väkivallan määrässä ja laadussa. Ensi-ilta on keväällä. Tulevat leffat Bambi: The Reckoning ja Peter Pan's Neverland Nightmare sijoittuvat samaan jatkumoon.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Five Nights at Fredd... Nenäpäivää koko viik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova