Tuorein sisältö

Perhe ahdistaa, joten John Cena palaa sotimaan Taken-ohjaajan komediassa

23.10.2021 klo 23.00 | Luettu: 489 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


John Cena ja ohjaaja Pierre Morel liittoutuvat toimintakomedian merkeissä. Freelance kertoo Cenan näyttelemästä erikoisyksikön sotilaasta, joka jää eläkkeelle. Kun takana on useampi vuosi koulukyytejä, grillaamista ja asuntovelan kanssa kärvistelyä, mies jatkaa freelancerina sitä, minkä hän osaa.

Naispuolinen toimittaja on lähdössä haastattelemaan diktaattoria, joka on mahdollisesti tilannut hyökkäyksen Cenan hahmon vanhaa tiimiä vastaan. Toimittaja tarvitsee turvamiestä, joten syystä tai toisesta sankari hyväksyy keikan. Kun vallankumous keskeyttää haastattelun, Cena ja toimittaja pakenevat pöheikköön diktaattorin kanssa. Heidän on selvittävä sodasta, luonnosta ja toisistaan.

Morel ohjasi ensimmäisen Takenin, minkä jälkeen hänellä on ollut vaikeuksia luoda hittiä, joten ehkä komedian kokeilu auttaa. Cenan The Suicide Squad on menestynyt odotettua heikommin, mutta hänen tuore tv-komediansa Vacation Friends saa jatkoa, ja hän on vuoden isoimman amerikkalaisen hitin Fast & Furious 9:n roisto.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< What If...? 1-7 ja 1... Pori Jazzin ensi kes... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova