Tuorein sisältö

Denzel Washington hyökkää norsuilla Roomaan Netflixin Hannibal-elokuvassa

13.11.2023 klo 22.45 | Luettu: 3496 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Denzel Washington näyttelee karthagolaista sotapäällikköä Hannibal Barkaa nimeämättömässä Netflix-elokuvassa.

Hannibal on historian maineikkaimpia sotilasjohtajia. Karthago ja Rooma ottivat yhteen kolmessa sodassa, joista kaikki päättyivät Rooman voittoon: lopulta Karthago hävitettiin maailmankartalta. Hannibal teki temppunsa keskimmäisessä sodassa. Hän onnistui kuljettamaan joukkonsa ja jopa norsuja Alppien yli Italiaan eli Rooman valtakunnan ytimeen. Hän pärjäsi hyvin, vaikkei hän vallannut Rooman kaupunkia.

Washington aikoi tähdittää vastaavaa elokuvaa jo yli 20 vuotta sitten. Kun leffa oli mahdollista tehdä, hän ei tahtonut olla pitkään erossa lapsistaan. Kohta ne lapsetkin ovat liian vanhoja Hannibaliksi (Hannibal oli sodan alkaessa noin 30; Denzel on 68; Tenetistä tuttu poika John David on 39), mutta Hollywood ei ole tällaisista tarkka.

Ehkä Denzel voidaan nuorentaa digitaalisesti? Leffan ohjaa Antoine Fuqua, joka aiemmin tänä vuonna haaveili The Equalizer -trilogian esiosasta, jossa nähdään nuorennettu Washington. Fuqua on ohjannut kyseisen trilogian ja mm. Washingtonin tähdittämän Training Dayn.

Käsikirjoituksesta vastaa John Logan, jonka töihin lukeutuvat Gladiaattori ja Viimeinen samurai.

Myös Vin Diesel on tahtonut näytellä Hannibalia pitkään. Hollywood oli vähällä tehdä kaksi leffaa aikanaan, mutta molemmat jäivät kesken.

Kuva on ensimmäisestä The Equalizerista.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Studion törkyinen te... Brittiläinen darkwav... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova