Tuorein sisältö

Superman: Legacy löysi näyttelijät Jimmy Olsenille ja Reevesin ajan femme fatalelle

24.11.2023 klo 19.25 | Luettu: 646 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Toimittaja Jimmy Olsen on virallinen "Teräsmiehen kaveri", joka on seikkaillut mm. omassa Superman's Pal Jimmy Olsen -sarjakuvassaan. Hän on yleensä positiivinen ja humoristinen hahmo, joten luonnollisesti ohjaaja Zack Snyder ampui häntä päähän elokuvassa Batman v Superman: Dawn of Justice.

Vuonna 2025 valmistuva elokuva Superman: Legacy pyrkii tekemään Teräsmiehestä toivon ja positiivisuuden symbolin, joten ehkä myös Olsen on jälleen kepeämpi hahmo. Häntä näyttelee Skyler Gisondo, joka on tuttu mm. sarjoista Santa Clarita Diet (kuvassa vasemmalla) ja The Righteous Gemstones.

Eve Teschmacher on Christopher Reeven tähdittämiä Teräsmies-elokuvia varten luotu hahmo. Hän on Lex Luthorin avustaja ja tyttöystävä, joka katselee myös Teräsmiestä sillä silmällä. 2000-luvulla hahmo on vilahdellut satunnaisesti sarjakuvissa ja Arrowverse-jatkumon tv-sarjoissa.

Legacyssa Teschmacheria tulkitsee mallina parhaiten tunnettu Sara Sampaio. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Carga (kuvassa oikealla) ja Sombra.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tim Allen on kiinnos... Sylvester Stallonen ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova