Tuorein sisältö

Viimeinen The Flash -traileri: DC:n kuolinkorahdus ja/tai uljas uusi alku

24.05.2023 klo 15.50 | Luettu: 839 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Siitä ei ole kauaa, kun netissä spekuloitiin, että The Flash -leffa saatetaan hyllyttää lopullisesti, koska pääosanesittäjä Ezra Miller on törttöillyt lahjakkaasti yksityiselämän puolella. Michael Keaton palaa Batmaniksi, mutta hänen toinen leffansa eli Batgirl hyllytettiin heppoisemmin perusteluin. DC-elokuvat lähtevät tavoittelemaan uutta suuntaa vuonna 2025, joten teoriassa vanhojen vaikeiden projektien peruminen saattaisi jopa maksaa itsensä takaisin, jos katsojien nälkä ehtisi kunnolla kasvaa?

Ääni kellossa on kuitenkin vaihtunut. Kohinan mukaan The Flash on erinomainen elokuva. Pelkästään Keatonin paluu on sähköistänyt monet fanisivustot. Kannustusjoukkoja johtaa DC:n leffapuolen uunituore pomo James Gunn, jolla on tavallaan oma lehmä ojassa, mutta hän ei osallistunut tämän leffan tekemiseen, hän on rehdin miehen maineessa ja hän inttää, että The Flash on vuoden paras elokuva tähän mennessä.

The Flash tapaa Keatonin Batmanin, koska hän rikkoo todellisuuden lait supernopeudellaan. Hyvässä lykyssä Gunn onnistuu käyttämään tätä juonta uuden jatkumon perusteluun. Viimeinen "vanhan ajan" DC-elokuva on tänä jouluna valmistuva Aquaman and the Lost Kingdom. The Flash saapuu Suomeen 14. kesäkuuta.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Bottenviken julkaise... Mira Luoti tekee Suo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova