Tuorein sisältö

Teräsmies-sarjoihin putkahtaa transsankari Dreamer ja räyhäjätkä Lobo

22.07.2018 klo 19.40 | Luettu: 1792 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

DC:n sarjakuviin perustuvat tv-sarjat jatkavat isojen askeleiden ottamista. Puhetta oli juuri Batwoman-sarjasta (uutinen), joka on ensimmäinen homoseksuaaliin supersankariin keskittyvä tv-sarja.

Tuoreen tiedon mukaan Supergirl-sarjan neljäs kausi esittelee tv:n ensimmäisen supersankarin, joka on transnainen. Nuoren Nia Nalin halu suojella muita tekee hänestä sankarin nimeltä Dreamer. Hahmo on mukaelma enneunia näkevästä Nura Nalista, jonka sankarinimi on Dream Girl; Nura ei ole transnainen.

Nia Nalia näyttelee Nicole Maines, jonka omaa matkaa on käsitelty mm. dokumenteissa The Trans List ja Not Your Skin. Hän voitti teini-ikäisenä oikeusjutun, jossa hän vaati transsukupuolisille oikeutta käyttää valitsemiaan käymälöitä. Hän on aloitellut näyttelijän uraa tv-sarjassa Kallista kipua.

Lähde: Hollywood Reporter

Ajankohtaa ei ole ilmoitettu, mutta Teräsmiehen vaarista kertova Krypton jatkuu toiselle kaudelle. Mukaan liittyy Lobo. Kulttihahmolle on lupailtu pitkään elokuvaakin: Michael Bayn on tarkoitus ohjata se.

Lobo on ulkoavaruuden prätkäjätkä, joka on omin käsin tappanut kaikki lajitoverinsa. Hän jatkaa tuhoa suurella ilolla ja varsinkin kun hinnasta sovitaan. Hän on alunperin parodiaa ylitseampuvan synkistä uhoajista kuten Wolverinesta.

Loboa kuvaillaan kauden isoksi roistoksi, mutta meneillään on paljon muutakin. Zodin suvun ja Brainiacin tarinoita jatketaan. Lähdeuutisen mukaan Kyrpton laajentaa Kandorin kaupungista toisille planeetoille, kun Doomsday pääsee irti. Olen vuosia pelännyt tuota kirjoitusvirhettä, mutta nyt se ei ole omani. Kyrpton. Kyrpton. Kyrpton.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tänään tv:ssä: mikse... Lindsay Lohan takais... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova