Tuorein sisältö

Miten sujuu Medeia-yhtyeen laulajalta Frans Aallolta Children Of Bodom?

29.11.2023 klo 13.06 | Luettu: 421 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Miten sujuu Medeia-yhtyeen laulajalta Frans Aallolta Children Of Bodom?

Aalto, Arionin kosketinsoittaja Arttu Vauhkonen sekä kitaristi Karim Elbanna päätyivät yhteen yhteisten tuttavien kautta ja ensimmäiset keskustelut Living Dead Beat -kappaleen äänittämisestä alkoivat jo yli vuosi sitten. Muusikoiden mukaan kappale edustaa Bodomin tuotantoa puhtaimmillaan.

"Meidän mielestämme biisi edustaa Bodomin soundia todella hyvin. Siinä on kovia riffejä ja munaa, intensiteetti pysyy korkealla koko biisin ajan, soitossa on paljon koukkuja ja nyansseja sekä pitkä ja näyttävä instrumentaali-osio. Vaikka yhteistä aiempaa projektia ei ollutkaan, kaikki olivat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Halusimme tehdä tribuutin Alexi Laiholle ja Children of Bodomille. Se on ollut erityinen yhtye meille kaikille ja niin monille muillekin".

Frans Aallon historiasta löytyy paljon yhteisoloa Children of Bodomin kanssa, hän on esimerkiksi kiertänyt heidän kanssaan "I Worship Chaos" -kiertueella vuonna 2015.

"En ole ikinä laulanut Bodomia aikaisemmin, koska Allulla oli niin omanlainen soundi ja erilainen laulutekniikka kuin mulla. Otin kuitenkin haasteen vastaan ja lähestyin siltä kannalta, että miltä minä kuulostaisin jos vetäisin tämän biisin. Biisissä on hyvät sanoitukset ja tavutukset, lainit on tosi mietittyjä. Oli ilo tulkita ja välittää omaa tunnetta niiden kautta".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Copenhell-festivaali... Komedia Book of Clar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova