Tuorein sisältö

Sebastian Stan on nuori Donald Trump The Apprentice -leffassa

30.11.2023 klo 18.45 | Luettu: 549 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Sebastian Stan näyttelee Donald Trumpia tulevassa The Apprentice -elokuvassa. Nimi on sama kuin tosi-tv-sarjalla, jossa Trump esiintyi vuosituhannen alussa (suomeksi Diili), mutta leffa kertoo 70- ja 80-luvuista.

Leffa seuraa Trumpia, joka yrittää rakentaa imperiumin kiinteistökaupoilla varakkaan isänsä tukemana. Kyseessä on tutkielma "vallasta ja kunnianhimosta", joka sijoittuu "korruption ja petoksen" maailmaan. Trumpin bisneksissä on kohteliaasti ilmaistuna mutkia. Konkursseja Trump koki vasta 90-luvusta lähtien.

Hupaisasti mukana on Jeremy Strong, joka näytteli Succession-sarjassa Donald Trumpin poikien kaltaista hahmoa. Leffassa hän näyttelee pahamaineista Roy Cohnia, joka oli Trumpin asianajaja ja oppi-isä, kunnes Cohn menetti toimilupansa petoksen vuoksi ja kuoli AIDSiin, jota hän kiisti sairastavansa. Cohnia ovat aiemmin näytelleet mm. James Woods (Citizen Cohn) ja Al Pacino (Angels in America).

Vielä hupaisammin Trumpin ensimmäistä vaimoa Ivana Trumpia näyttelee Maria Bakalova. Hänen läpimurtohittinsä oli Borat Subsequent Moviefilm, jossa hän mm. soluttautui Trumpin presidenttiajan republikaanipuolueeseen ja kellisti sänkyyn Trumpin asianajajan Rudy Giulianin.

Uutiskuva on teoksesta Captain America: The Winter Soldier, jossa Stanin hahmo on Captain American paras kaveri, jonka fasistiset roistot ovat aivopesseet.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Roskilde julkisti re... Turun Ruisrockin art... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova