Tuorein sisältö

Sweet Tooth 2-7: väittämä "olemme kaikki vain ihmisiä" pilaa scifin ja fantasian

01.12.2023 klo 20.00 | Luettu: 533 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 7:
I'll Find You


Eläinlapset on vapautettu. Heidät kärrätään bussilla sinne, mistä tarina alkoi eli Gus-peuran piilopirttiin. He ovat ihan tavallisia lapsia, mikä alleviivataan mm. leikkipaikalle pysähtymällä. "Kiva", sanoi tuottaja kirjoittajalle. "Voisiko tähän heittää vielä niitä juttuja, jotka kirjoitetaan? Totanoin, siis ideoita! Ehkä vitsejä? Vähän tsäbä-däbää, hei? Tajuat varmaan?" Mutta ei, mikään ei saanut kirjoittajan tonnin seteli -ilmettä järkähtämään.

Ns. kerronnalliset intohimot ovat maailmanlopun aiheuttaneen pandemian selittämisessä. Se on jokseenkin joutavaa, kun näitä on nähty ja kyse on pääasiassa kuolleista hahmoista takaumissa. Gus itse kuuntelee nauhaa, jossa mytologinen tieteilevä äitihahmo selittää, että vaikka hän lupasi tulla etsimään perhettään (jonkin jakson tai jopa 1. kauden lopussa?), se nyt vain oli cliffhanger, joita ei kannata ottaa niin vakavasti. Yääh. Virallisesti tämä ei tarkoita sitä, että "maalari hyppää ikkunasta päädyttyään nurkkaan", vaan "jännitystä" pitkitetään: akan voi vielä löytää.

Montaa lausetta ei tarvitsisi vaihtaa ja sarja voisi mukavasti päättyä tähän. Eläinlasten nykyinen äitihahmo on sairas. Jos lapset jo kuulisivat siitä ja Gus samalla luopuisi mytologisen äidin tavoittelusta, heillä olisi suru puserossa mutta ei hätää, sillä iso mies ja ei-eläimellinen kettutyttö ovat vakaasti heidän turvanaan ja he kaikki tulevat nykyään toimeen. Nyyh, hymy ja loppu! Kun ei. Tohtori Munamies aikoo riehua vielä vähän ja sitten on 3. kausi.


Keskiarvo 15 jakson jälkeen:


< Jakso 2-6 --- Jakso 2-8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jason Momoan Minecra... Yksi Tara Reidin ura... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova