Tuorein sisältö

Sweet Tooth 1-6: junassa iskee Chris B. tai Hodor

06.07.2021 klo 23.00 | Luettu: 1042 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
Stranger Danger on a Train


Sankarit nousevat liikkuvaan junaan. Liike-energian puutteet ovat ilmeisiä, mutta kunnioitan seikkailua. Mörökölli ottaa jakoavainmatsin itsensä kokoisen äijän kanssa, kunnes he tajuavat olevansa vanhoja kamuja. Kaveri on hieman pöllähtänyt saatuaan osumia päähän jo urheilijana, mutta paha hän ei ole.

Välitön olettama: mörökölli joutuu vahvistamaan asemansa muuttuneena ja katuvana miehenä ajautuessaan uudestaan törmäyskurssille yleisiä mielipiteitä ja harmaan sävyjä edustavan ystävänsä kanssa?

Käytäntö: suoran selityksen mukaan mörökölli oli itsekäs ja perheellinen, mutta nyt hän epäitsekkäästi suojelee ottoperhettä. Kaverikin uhraa itsensä muistuttaen samalla, ettei aivotärähdyksen saaneella urheilijalla ole muutakaan virkaa yhteiskunnassa. Hold the door! Hold the door! Tällaisista syistä arvostan soopaa, joka ei jätä tilaa ajatella yhtään mitään.

Pahikset etenevät sivujuonissakin. Tiedemies valehtelee pääroistolle, että hän on sellainen tiedemies, joka osaa ***** edes jotakin. Eläintarhan väki kävelee eteenpäin. Se, että possutyttö on valmis johtajaksi, kuulostaa rikkaammalta tarinalta kuin mikään nimihenkilölle tapahtunut, mutta tyttö on sivuhahmo ja hänen klaaninsa on saanut vain sekunteja.

Hyvää on lähinnä hyväntahtoisuus. Näyttelijöiden myötä se on mainitsemisen arvoista.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Witcher: Blood O... Queenin menestysalbu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova