Tuorein sisältö

The Boys jatkuu ensi vuonna: kansa villiintyy jo 4. kauden trailerissa

02.12.2023 klo 20.50 | Luettu: 1619 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Boys -sarja etenee 4. kaudelle ensi vuonna. Ensimmäinen traileri on julkaistu, mutta tarkempaa päivää ei vieläkään paljasteta.

Järkeen kävisi se, jos kausi alkaisi keskellä kesää kuten edellinen. The Boys on Amazon Primen tärkeimpiä sarjoja, kuten ovat Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset ja tuleva Fallout. Fallout alkaa vahvistetusti huhtikuussa. Jos Mahtisormukset jatkuu varhain syksyllä, se on kolmas vuosi peräkkäin, kun Amazon saa ison fantasiasarjan ulos siihen aikaan (Wheel of Time ja Mahtisormukset vaikuttavat vuorottelevan).

The Boysin sisarsarja Gen V alkoi tämän vuoden syyskuussa, ja syyskuu oli myös The Boysin 2. kauden valinta. Neljäs kausi saatiin filmattua ennen Hollywoodin lakkoja, joten ensi-ilta tuskin lykkääntyy syksylle ainakaan lakoista johtuen. The Boysin keskeinen hahmo Homelander ilmestyy Mortal Kombat 1 -peliin "keväällä", mikä saattaa olla vihje, sillä Omni-Man ilmestyi peliin samoihin aikoihin kuin hänen Invincible-sarjansa jatkui.

Menipäs salapoliisimaiseksi. Kerta kiellon päälle:

Invincible, Gen V ja The Boys tavoittelevat samaa yleisöä... Invincible aloitti 2. kauden samana päivänä kuin Gen V:n 1. kausi päättyi. Invincible jäi tauolle neljän jakson jälkeen. Kausi jatkuu 4. tammikuuta ja päättyy 25. tammikuuta. Ehkä The Boys jatkuu jo 25. tammikuuta! Ehkä ei.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jeremy Clarkson teke... Kaley Cuocon sisar B... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova