Tuorein sisältö

The Boys 2-4: hissimusiikkia, jos Avengers-leffat ovat oopperoita

11.09.2020 klo 23.00 | Luettu: 2174 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 4:
Nothing Like it in the World


Supersankarit tappoivat taas läjän siviilejä vakuuttaakseen, että superterroristit ovat uhka. Laskeutunut alakuloisuus voi merkitä tyyntä ennen myrskyä, paitsi että jopa roisto Homelander mököttää, kun hän ei päässyt parrasvaloihin. Siinä ei ole vikaa, että Billy Butcher koettaa vähäeleisissä merkeissä pelastaa kauan sitten kadonneen vaimonsa, paitsi että se on sähköisin sivujuoni yli tunnin jaksossa.

Hahmovetoisuus on hyvästä - jos välität hahmoista. Sarja mainostaa ylilyöntejä, mutta tavoittelee kypsyyttä, joka on tänään banaaliuden synonyymi. Starlight, Hughie ja M.M. lähtevät nihkeälle automatkalle turkasen tärkeistä syistä. Kun ensiksi mainitut innostuivat laulamaan, kulmani nousi. Elämänhalua? KIELLETTY, sanoo M.M.

Homelander tappoi oidipaalisen mielitiettynsä, joten "arvasin", että muorin paluu on Mystique-tyyppinen muodonmuutos, mutta en muistanut sarjan jo maininneen, että paikallinen "Mystique" on lihava keski-ikäinen mies, joten tämä oli hauskaa. Mites se juoni, jossa "Wonder Woman" yrittää salata homoseksuaalisuutensa Homelanderilta ja teeskennellä, että heidän välillään on kipinää? Homelander pihahtaa, että älä jaksa. Vai niin.

Uuden sähkölyylin rasismi tuli väittääkseni tyhjästä viimeksi: hänet runnottiin osaksi taustalla kytenyttä teemaa. Tänään se puklataan ulos lopussa, että hänellä on pitkä, rasistinen historia, ja hän on koko ajan yrittänyt syrjäyttää Homelanderin, ja hän tuntee modernin populismin salat - hän on paskantärkeä pääpahis. Ole tästä nyt sitten jotakin mieltä.


Keskiarvo 12 jakson jälkeen:


< Jakso 2-3 --- Jakso 2-5 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Apuva, Masked Singer... Avaruusolennot hyökk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova