Tuorein sisältö

Gen V 1-5: pari kaljaa ja unohdit kaverisi jättipyllyn? Tämän selittää vain salaliitto.

25.10.2023 klo 20.00 | Luettu: 678 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
Welcome to the Monster Club


On pieni lyhyen aikavälin mysteeri. Se ei ole hyvää eikä huonoa vaan outoa, mitä mysteeri tekee rytmille, mutta on tämä vaihteluakin.

Viimeksi verityttö pyysi apua telepaattipojalta. Taju meni. Kun poika heilui munasillaan ja väitti, että "tämä ei ole sitä, miltä näyttää", tyttö räjäytti kullin puolivahingossa. Kaverin mielestä poika sai mitä tilasi, mutta pian tytöltä meni taju kenties muusta syystä. Sarjan aloituskohtauksesta päätellen on mahdollista, että "sankaritar" on suurin uhka.

Sitten muisti meni muiltakin. Tyypit ovat unohtaneet puolet edellisestä jaksosta. Nämä kulkevat harvoin näin, että sankarien juuri vapauttama ja taltuttama "skitsofreeninen teräsmies" ilmestyy kulmille ja ihmettelee tyynesti, miksei kukaan muista, kuka hän on.

Sankarit ovat dokanneet. Siinä on ns. samaistuttava selitys, mutta todennäköisemmin terässkitsoon liittyvä salaliitto aktivoitui tai tele-eunukki kosti. Salaliitto ei ole kaksinen, jos teris notkuu vapaasti? Jos tele-eunukki on Bill Cosby kuten väitettyä, on tarkoitus odottaa karua paljastusta hänen teoistaan?

Heput hengailevat suhteellisen huolettomasti. Sensuroitu video paljastaa, että Ant-Man-tyttö pyöritti jättipyllyä nakuna & kännissä, mutta kyse ei ole kiristyksestä, vaan tyttö ilahtuu huomiosta. Vai niin.

Kohtalaisen looginen vastaus tulee lopulta. Oli vain outoa, kun kirjaimellisesti mihinkään ei voinut luottaa sitä odotellessaan. Jepujee. Väkivaltaisin kohtaus on toteutettu muppeteilla. Rapurallaa.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maailma loppuu Julia... Jouni Hynynen 'kaapp... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova