Tuorein sisältö

DC-pomo James Gunn teki pikkuveljestään Maxwell Lordin

09.12.2023 klo 14.55 | Luettu: 1079 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Sean Gunn näyttelee Maxwell Lordia uudessa DC-universumissa, josta on päävastuussa hänen isoveljensä James Gunn. Sean on esiintynyt useissa Jamesin elokuvissa. Marvelin Guardians of the Galaxy -trilogiassa hän näytteli Kraglinia (kuvassa) ja Rocket Raccoonia (kuvaustilanteissa; ääninäyttelijä oli Bradley Cooper). DC:n The Suicide Squadissa hän näytteli vastaavasti Calendar Mania (pieni rooli) ja Weasel-otusta.

Maxwell Lord on 80-luvulla debytoinut sarjakuvaroisto. Alunperin hän oli motiivinsa salaava kiero bisnesmies, mutta hän on saanut myös telepaattiset voimat, joilla hän kykenee manipuloimaan voimakkaitakin sankareita. Pedro Pascal näytteli hahmoa elokuvassa Wonder Woman 1984.

Lord saattaa vilahtaa jo Superman: Legacyssa (2025), mutta hän ei ole yksi päähenkilöistä. Legacy tulee viittaamaan useisiin hahmoihin ja juoniin, joita käsitellään myöhemmin.

Se, että DC-hahmoa äskettäin näytellyt heppu näyttelee toista, äskettäin näyteltyä DC-hahmoa, on taas yksi vahvistus siitä, että jatkumo aidosti uusitaan. Asiasta on ollut epäselvyyksiä, koska muutamat näyttelijät jatkavat rooleissaan. Aiemmin syksyllä asia esitettiin siten, että jotkut hahmot näyttävät yhä samalta, aivan kuten monet käänteet ovat samoja eri versioissa. Esimerkiksi Batman-leffat eivät sijoitu samaan jatkumoon, vaikka Batmanin vanhemmat ammutaan aina.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Succession 34/39: ja... Ken-leffa on puoli p... >

Keskustelut (1 viestiä)

glslcnakdnnfnfjas

09.12.2023 klo 15.17

voisko jo rebootata ihme nepotismiukko guardians toimi koska hahmot jotka ei kiinnosta ketaan niin sai tehda catz version koko hommasta mut sama meno teriksen ja batmanin kanssa niin konkka tulee
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova