Tuorein sisältö

Hideo Kojiman Death Stranding -leffan tueksi liittyi kulttifirma A24

15.12.2023 klo 18.45 | Luettu: 423 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hideo Kojiman Death Stranding -peliin perustuva elokuva on löytänyt merkittävän yhteistyökumppanin. Leffan tuottaa A24-studio, jonka maine on ollut kasvussa Everything Everywhere All at Once -elokuvan menestyksen jälkeen. A24 tapaa osallistua rohkeampiin projekteihin (tuottajana tai levittäjänä) kuin isoimmat studiot: The Whale, Beau is Afraid, Dream Scenario, The Zone of Interest ja tuleva Civil War ovat eräitä muita tuoreita esimerkkejä.

Death Stranding on omintakeinen seikkailupeli, jossa pelaaja toimii lähettinä avoimessa maailmassa, jossa käyskentelee hirviöitä. Isot ideat kytkeytyvät kuolemanjälkeiseen elämään scifimäisesti. Elokuva ei kerro täsmälleen samaa tarinaa, vaan Kojima tahtoo laajentaa mytologiaa ja saada koukkuun muutkin kuin pelin ystävät. Tulossa on toinen pelikin.

Viime vuonna kerrottiin, että Kojima on saanut lukuisia tarjouksia, mutta hän haluaa pitää kiinni visiostaan, joten yhteistyökumppaniksi valikoitui pieni Hammerstone Studios (Barbarian, Bill & Ted Face the Music). Deadline-sivuston käsityksen mukaan Hammerstone on yhä mukana, mutta nyt useampi taho jakaa kulut.

Pelialan visionäärinä tunnettu Kojima ylistää A24:n aiempia tuotantoja, jotka ovat inspiroineet häntä hänen työssään.

Pelin juliste:


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sweden Rock julkisti... Monarch 1-5: Godzill... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova