Tuorein sisältö

Monarch 1-5: Godzillan tuhoamaan San Franciscoon jäi vain nippelitietoa

15.12.2023 klo 23.00 | Luettu: 644 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Monarch: Legacy of Monsters
Kausi 1 - Jakso 5: The Way Out


Monarch-järjestö pelasti pennut & Kurtin, joita lafka itse jahtasi. Pentuja päätetään tarkkailla etäältä suppeiden kuulusteluiden jälkeen, Kurtin jäädessä kilpailemaan entisten kollegoiden kanssa siitä, kuka vihjailee turhauttavimmin nykyisistä mysteereistä ja menneistä mokista. X-Files-tyyli ei onnekkaasti hallitse tätäkään jaksoa.

Päätavoite on taas elävöittää yksi naama. Takaumat näyttivät jo kuinka Cate traumatisoitui Godzillan ja "mutojen" iskiessä San Franciscoon. Häntä on silti kuvailtu äksyksi äksyssä internetissä, joten on asiallista alleviivata, että hän on ihmissuhteissaan arkisesti kompuroiva ala-asteen opettaja, joka kokee syyllisyyttä selviytymisestä muun mielipahan ohella. Draama tulee puskemaan hedelmää, "jos tässä on juonikin".

Cate, velipuoli ja hakkeri vaikuttavat viimein vakiintuvan tiimiksi (viimeisen minuutin täkyä lukuunottamatta). Monarch käskee heidän palata kotiin, mutta he lähtevät San Franciscon raunioihin tutkiakseen kadonneen hulivilifaijan toimistoa. On selvää, ettei raunioissa kyyki bonushirviöitä, mutta käynnissä on konekivääreillä valvottu poikkeustila ja lyhyetkin takaumat auttavat puijaamaan, että mittakaava on lähellä leffoja. Puolikoomisella Indiana Jones -logiikalla löytyy seuraava etappi, jossa saisi örkki taas iskeä.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hideo Kojiman Death ... Ryan Reynoldsin ryös... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova