Tuorein sisältö

Monarch 1-6: kun Godzilla nousee seisomaan, Transformers jää jo toiseksi

16.12.2023 klo 23.00 | Luettu: 1425 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Monarch: Legacy of Monsters
Kausi 1 - Jakso 6: Terrifying Miracles


Kurt Russell oli mukana perustamassa Monarchia kauan sitten. Pappana hän pitää järjestöä epäpätevänä, järjestön pitäessä hänet mieluiten raudoissa. Kurt saa tukea, kaikkien ollessa soveliaasti epämääräisiä, joten Monarchin sisällissota haiskahtaa. Samaan aikaan takaumat selventävät, että "Kurt" on sodassa ja rakkaudessa toiminnan mies, joka itse pilasi mahdollisuutensa pyörittää byrokratiaa.

Kaikki tahtovat estää Godzilla-leffaa (2014) "tuhat kertaa pahemman" skenaarion (myös Godzilla). Se on hieman jännää ja yhtä kiusallista, että pian Godzilla X Kong: The New Empire yrittää myydä saman löyhän fantasian. En usko, että sarja on synergian mestariteos eli suora esiosa, eikä sen kannatakaan olla Marvelin ongelmista päätellen. Sarja ja edellinen leffa Godzilla vs. Kong ovat jatkumon pätevimpiä osia, joten tarve sille vain kasvaa, että jokin jatkumo onnistuu jossakin.

Jaksossa on pari kohtausta, joissa Godzilla peräti liikahtaa. Toisessa lentelee kiviä ja muuta siihen malliin, että sankareiden selviytyminen on epärealistista. Silti tämä on suhteellisen innostavaa, koska tämä on hahmovetoisen sarjan panoksien kärjistämistä eikä koko tarjous. Katsoin heti perään ns. vauhdikkaamman Transformers: Rise of the Beasts -leffan, joka ei säväyttänyt vahingossakaan.

Sankarien jäljittämä äijä löytyy, mutta Godzillasta johtuen hän hukkuu taas ja pennutkin riitautuvat. Kurt ilmoittaa lähtevänsä "auttamaan Godzillaa", mikä ei varsinaisesti vahvista, mitä ensi viikolla säädetään. Tämä toimii, jos hahmot toimivat.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Laulajatähti Samanth... Vain elämää vaihtuu ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova