Tuorein sisältö

Uusi Star Trek -elokuva on tulossa Star Wars: Andorin ohjaajalta

11.01.2024 klo 23.30 | Luettu: 861 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Edellinen Star Wars -elokuva valmistui jouluna 2019, mutta fanit ovat jo hirtehisen kyynisiä. Leffoja vain lupaillaan, eikä mitään tapahdu! Monia projekteja tosiaan on peruttu ja lykätty. Toisaalta Star Trek on ollut samassa jamassa kesästä 2016.

Tuoreen tiedon mukaan tulossa on kaksi Trek-elokuvaa. "Star Trek 4" eli vuoden 2009 elokuvan kolmas jatko-osa on yhä kehitteillä, vaikka se on astunut useimpiin mahdollisiin miinoihin. Se tulee olemaan viimeinen elokuva, jossa nähdään vuoden 2009 näyttelijät eli Chris Pine ja kumppanit.

Kehitteillä on nyt myös esiosa vuoden 2009 elokuvalle. Ajassa mennään taakse "vuosikymmeniä". Vuonna 2009 roisto matkusti ajassa ja loi uuden jatkumon, joten esiosa kuulostaa paradoksilta. Jäämme odottamaan selvennyksiä, tai ehkä kyse on simppelisti siitä, että esiosa kuuluu saagaan, jota Paramount Pictures tekee J.J. Abramsin Bad Robot -firman kanssa.

Esiosan ohjaa Toby Haynes. Hän on ohjannut puolet Star Wars: Andor -sarjan 1. kaudesta ja mm. Black Mirror -sarjan kiitellyn USS Callister -jakson (kuvassa), joka mukailee Star Trekiä.

Esiosan käsikirjoituksesta vastaa Seth Grahame-Smith (Abraham Lincoln: Vampire Hunter, Lego Batman elokuva).

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sami Kuronen viettää... Kuningas He-Man vast... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova