Tuorein sisältö

Sara Siipola nousi yllättäen UMK24-kisan vahvaksi voittajaehdokkaaksi: 'Tää on kyl maailman paras maanantai'

15.01.2024 klo 13.40 | Luettu: 587 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sara Siipolan UMK24-kisabiisi on otettu vastaan innostunein sanankääntein.

Voimaballadi Paskana pitää sisällään potentiaalia UMK24-kisan voiton lisäksi vahvalle viisumenestykselle.

Pohjanmaan Laihialla varttunut Sara ei lapsena kuuluttanut kylillä artistin haaveitaan - itsensä löytäminen ei ollut helppoa. Koulumaailmassa unelmistaan haaveilevat laitettiin nopeasti ruotuun.

"Jouduin pienentämään itseäni ja tunsin sisälläni, että minun on pakko lähteä täältä helvettiin".

Siipolalla oli vaikeuksia löytää omaa paikkaansa nuorena. Vuonna 2016 hän valmistui merkonomiksi Vaasasta ja alkoi edistää laulu-uraansa. Viiden vuoden sisään mahtuu kasa singlejä, debyyttialbumi sekä "Tähdet Tähdet" -ohjelma. Kaikki sai kuitenkin alkunsa yhdestä sähköpostista.

"Laitoin äitini kanssa 19-vuotiaana opiskelijana sähköpostia Sony Music Finlandin nykyiselle toimitusjohtaja Henri Lanzille otsikolla: Take it or Leave it. Otsikon perässä oli kaiken lisäksi silmänisku-emoji".

Viesti johti lopulta vuonna 2019 allekirjoitettuun levytyssopimukseen. Syntyi joukko kappaleita ja "Kaunis kun itken" -albumi.

"Tykkään tehdä isoista aiheista biisejä. Toivon, että jengi voisi kuunnella mun biisejä silloin kun he haluavat itsevarmuutta ja samaistumispintaa".

Somessa Sara iloitsee UMK24-biisinsä julkaisua: "Mun UMK-biisi! Itkettää. Enkä oo ees paskana vaan hemmetin onnellinen. Täähän sopii just tähän maanantaihin! Vaiks tää on kyl maailman paras maanantai".

Sara Siipola kilpailee UMK-showssa lauantaina 10. helmikuuta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suomen Virallisella ... 'Näyttää siltä, että... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova