Tuorein sisältö

Maineikas Heart ensimmäistä kertaa Suomeen - hanki liput keikalle jo torstaina alkavasta ennakkomyynnistä

29.01.2024 klo 21.39 | Luettu: 619 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuonna 1973 perustettu bändilegenda Heart on ilmoittanut lähtevänsä kiertueelle viiden vuoden tauon jälkeen.

"Royal Flush" -kiertue käynnistyy huhtikuussa Yhdysvalloista ja tuo arvostetun rockyhtyeen ensimmäistä kertaa Suomeen kesäkuussa.

Helsingin jäähallissa tiistaina 25. kesäkuuta kuultavassa konsertissa on luvassa ajattomia klassikoita ja hittejä vuosien varrelta.

Ikoniseen asemaan noussut bändi on myynyt urallaan yli 35 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti ja sen nimissä on kaksikymmentä Top 40:een noussutta singleä. Yhtyeen hittejä ovat mm. Magic Man, Barracuda, Crazy On You, Alone, Who will you run to ja These Dreams.

Heart kutsuttiin Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 2013. HEARTin nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat Nancy Wilson (kitara, taustalaulu, laulu), Ann Wilson (laulu ja huilu), Ryan Wariner (kitara), Ryan Waters (kitara), Paul Moak (kitara, koskettimet ja taustalaulu), Tony Lucido (basso ja taustalaulu) ja Sean T Lane (rummut).

Kiertueen liput tulevat myyntiin perjantaina 2. helmikuuta klo 10 paikallista aikaa yhtyeen virallisilla verkkosivuilla www.heart-music.com, Suomessa liput myy Ticketmaster.

My Live Nation -ennakkolipunmyynti alkaa torstaina 1. helmikuuta klo 10.00.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ghostbusters: Afterl... Poker Face 1-9: Pask... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova