Tuorein sisältö

Donnie Yen ja Bullet Train -ohjaaja uusivat kungfu-länkkärin nimeltä Kung Fu

01.02.2024 klo 14.50 | Luettu: 549 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kun kamppailulajit nostivat suosiota länsimaissa 1970-luvulla, ei ollut aivan pöhköä valita tv-sarjalle geneeristä nimeä Kung Fu. 50 vuotta myöhemmin olemme tilanteessa, jossa kungfu'n ja muiden kamppailulajien legenda Donnie Yen valmistautuu tähdittämään elokuvaa nimeltä Kung Fu, josta on tarkoitus innostua, koska kyseessä on amerikkalaisen tv-sarjan uusi versio.

Se on sallittua. Kyse on yhä 1800-luvulle sijoittuvasta länkkäristä, joten tekijöitä inspiroi muukin kuin turpiinveto. Tv-sarjassa David Carradine näytteli kiinalaisen naisen ja amerikkalaisen miehen poikaa, joka oli oppinut kungfu'n salat varttuessaan Kiinassa. Kun sankarin mestari murhattiin, hän joutui pakenemaan villiin länteen, jossa hän koki monia seikkailuja. Hän oli rauhallinen mies, joka tappeli vain syystä eli kerran tai pari jaksossa.

Ohjaajan hommaa harkitsee David Leitch (Bullet Train, Deadpool 2). Hän on jo mukana tuottajana, joten hän ylistää Yeniä suunnattoman taitavaksi näyttelijäksi, toimintaelokuvan legendaksi ja todelliseksi kamppailulajien mestariksi, jonka saaminen kansainvälisen elokuvan pääosaan on privilegio.

Leitch on myös John Wick -saagan tuottaja ja ensimmäisen osan epävirallinen kakkosohjaaja. Kuvassa on Yen neljännessä Wick-leffassa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< W.A.S.P-kitaristi jä... Karmea kauhuelokuva ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova