Tuorein sisältö

The Batman -kirjoittaja aikoo kertoa, kuinka Game of Thronesin Westeros valloitettiin

09.02.2024 klo 15.10 | Luettu: 506 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vaihtoehtoinen otsikko: tulevan leffan kuulemma kiva kirjoittaja naputtelee esiosalle esiosan, joka 40% todennäköisyydellä perutaan. Mutta tähdätään nyt positiivisuuteen.

Mattson Tomlin on The Batman -elokuvan epävirallinen käsikirjoitustohtori ja tulevan The Batman Part II -elokuvan kirjoittaja. Hän on myös Project Power -elokuvan kirjoittaja ja tulevan, aikuisille suunnatun Terminator-animesarjan luoja. Lähdeuutisen mukaan herra on nousussa.

Hän kehittelee HBO:lle Aegon's Conquest -sarjaa. Aiheena on Aegon I Targaryen, joka lohikäärmeineen valtasi Westeros-mantereen ja nousi ensimmäiseksi Westerosin seitsemän valtakunnan kuninkaaksi. Tässä onnistuttuaan hän loi vihollisten miekoista rautavaltaistuimen, jolla kaikki myöhemmin eläneet pyrkyrit tahtovat istuskella.

Tähän tietoon sarjan on tarkoitus kertoa juurikin noususta valtaan, joten tiedossa pitäisi olla rymistelyä.

Game of Thrones -sarjan viimeisen jakson nimi on The Iron Throne. Sen aikana valtaistuinpeli symbolisesti päättyy, kun lohikäärme sulattaa rautavaltaistuimen. Esiosa House of the Dragon kertoo, kuinka Targaryen-suku putosi tuolilta sisällissodan seurauksena. Se on täten esiosaidea loogisimmasta päästä, että myös tarina tuolin luomisesta kerrotaan.

Aegon's Conquest perustuu löyhästi samaan Fire & Blood -kirjaan kuin House of the Dragon. HBO on perunut useita potentiaalisia esiosia, mutta George R.R. Martinin materiaaliin suoraan perustuvalla kamalla on paremmat mahdollisuudet. Pienoisromaaneihin perustuva A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight -sarja on virallisesti tulossa: tuotanto alkaa tänä vuonna.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tapiola Festivaali j... Metallican Lars Ulri... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

09.02.2024 klo 16.49 1 tykkää tästä

Viisari värähti kun Terminator-anime mainittiin, ja lörpähti kun selvisi että netflix asialla.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova