Tuorein sisältö

Mielikuvitusystävät ovat totta tänä keväänä, mutta vain toisessa leffassa ne tappavat: uusi Imaginary-traileri

09.02.2024 klo 23.59 | Luettu: 433 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kauhuelokuva Imaginary alleviivaa mainoslauseissaan, että sama firma Blumhouse vastasi myös elokuvista M3GAN (robottiystävä tappaa), Five Nights at Freddy's (riivattu robottinalle tappaa), The Invisible Man (näkymätön mies tappaa) ja The Black Phone (kummitustarina). Ensimmäisestä trailerista päätellen Imaginary on kummitustarina, joka kertoo riivatusta eli robottimaisesti käyttäytyvästä teddykarhusta, jonka ympärillä liikkuu näkymätön voima. Vai niin.

Uusi traileri selventää, että liikkuva nalle on vain yksi tavoista, joilla hirviöt säikyttelevät. Leffa leikittelee sillä ajatuksella, etteivät lasten mielikuvitusystävät olekaan kuvitelmaa vaan todiste synkistä voimista, jotka vaikuttavat lähellä ihmisiä.

Nyt pitää varoa, ettemme sotke leffaa tapaukseen IF: Ihmeelliset frendit. IF on fantasiakomedia, mutta sekin kertoo mielikuvitusystävistä, jotka paljastuvat todellisiksi. IF-lyhenteen alkuperäinen merkitys on "Imaginary Friends". Imaginary käyttää samaa sanaparia trailerissa.

Imaginary valmistuu maaliskuussa ja Ihmeelliset frendit toukokuussa. Jos sydänvaivainen vanhus tahtoo viedä lapsenlapset katsomaan sitä elokuvaa, jossa karvainen hirviö joraa, milloin lähdette ostamaan lippuja? Mieti nyt tarkkaan.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Taivas varjele, mitä... UMK24-vedonlyönti, y... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova