Tuorein sisältö

The Blair Witch Project kaivettiin jälleen naftaliinista

10.04.2024 klo 20.40 | Luettu: 446 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"Löydetystä kuvamateriaalista" koostuva kauhuleffa The Blair Witch Project (1999) maksoi noin 50 000 dollaria tai korkeintaan 750 000 dollaria kun jälkituotanto huomioidaan. Leffa tienasi 250 miljoonaa dollaria. Moni katsoja jäi raapimaan päätä, kun "kaikkien aikojen pelottavin kauhuelokuva" tarjosi lähinnä käppäilyä metsässä, mutta jatko-osatkin (2000 ja 2016) pääsivät lähelle 50 miljoonaa, eivätkä ne maksaneet omaisuuksia, joten brändi on vakiintunut tuottoisaksi.

Lionsgate-studio kehittelee neljättä osaa. Kauhuklassikko tahdotaan esitellä uudelle sukupolvelle, mutta tarkemmat tiedot jäävät nähtäviksi.

Yhteistyökumppaniksi on valittu joka toisen modernin kauhuelokuvan takana oleva Blumhouse Productions, joka nousi asemaansa kustannustehokkaalla kauhulla kuten Paranormal Activityllä. Tuottaja Jason Blum ei usko, että Paranormal Activityä olisi olemassa ilman Blair Witchiä, joten hän kuvailee saamaansa tilaisuutta aidosti erikoiseksi & innostavaksi. Mukana on myös vuoden 2016 version tuottaja Roy Lee.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Floor Jansen keikkai... Kesärauha julkistaa ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova