Tuorein sisältö

Preyn ohjaajalta on tulossa toinenkin Predator-elokuva

10.02.2024 klo 18.30 | Luettu: 3280 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Predator-elokuvien esiosa Prey (kuvassa) haaveili hauskasta stuntista: leffan oli tarkoitus saapua teattereihin kertomatta katsojille, että mukana on Predator. Työnimi oli tuolloin Skulls. Koronaviruspandemia ja suoratoistosota sotkivat pakkaa, joten leffasta tulikin tv-elokuva, joka jopa huomioitiin Emmy-gaalassa.

Preyn ohjaaja ja kirjoittaja Dan Trachtenberg kehittelee uutta Predator-elokuvaa, jonka nimi on tässä vaiheessa Badlands. Kyseessä on jälleen itsenäinen tarina, joka tällä kertaa sijoittuu tulevaisuuteen. Päähenkilö on nainen kuten Preyssä; muu jää nähtäväksi.

Leffaa on kehitelty jo jonkin aikaa, joten se on valmis aloittamaan kuvaukset kesällä. Myös muita Predator-elokuvia kehitellään Preyn suosion johdosta. Trachtenberg luultavasti on vähintäänkin niiden tuottaja.

Trachtenberg ohjasi myös kiitellyn 10 Cloverfield Lanen eli Cloverfieldin ensimmäisen jatko-osan. Tässä vaiheessa häntä voidaan kuvailla vaikka "franchise-viagraksi" (mikä oli Dwayne Johnsonin lempinimi, kun hän löi itsensä läpi Hollywoodissa).

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Halo 2-2: moninpelis... Nämä kappaleet eivät... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova