Tuorein sisältö

Nämä kappaleet eivät saaneet presidenttiehdokkaita innostumaan Levyraadissa

11.02.2024 klo 00.05 | Luettu: 633 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Presidenttiehdokkaat Pekka Haavisto ja Alexander Stubb istuivat lauantain Levyraadissa vierailevien raatilaisten penkeillä.

Vakioraatilaisina jaksossa nähtiin tuottaja ja muusikko Väinö Karjalainen, musiikkialan vaikuttaja Asko Kallonen sekä DJ ja radiojuontaja Lina Schiffer.

Mistä presidenttiehdokkaat tykkäsivät eniten ja mistä vähiten?

Kalevauva.fi:n feat. Palacefacen Hämeenlinna sai raadilta heikoimmin pisteitä. Myös Stubb ja Haavisto olivat samaa mieltä, Stubbin pisteet kuusi ja Haaviston seitsemän. Haavisto antoi seitsemän pistettä myös Käärijän ja Erika Vikmanin yhteisbiisille Ruoska.

Stubb antoi kuusi pistettä myös Mishan, BeMyFiascon sekä Evil Needlen r&b-biisille You lady, josta taas Haavisto tykkäsi paljon (pisteitä 9).

Koko Levyraadin voitti Peso Pluman, Junior H:n & Oscar Maydon latinohitti Rompe La Dompe. Pekka Haavisto antoi biisille täyden kympin ja Alexander Stubb tyytyi hieman vähempään, eli seitsemään.

Alexander Stubb piti eniten Käärijän ja Erika Vikmanin yhteisbiisistä Ruoska sekä Tellon kappaleesta Lovi - molemmat saivat Alexanderilta 8 pistettä.

Levyraati lauantaisin MTV3:n ohjelmistossa.

Levyraadin vähiten ääniä saanut kappale:


Levyraadin voittaja:

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Preyn ohjaajalta on ... "Nobody" Bob Odenkir... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova