Tuorein sisältö

"Nobody" Bob Odenkirk on nyt ihan "Normal" toimintasankari

10.02.2024 klo 19.20 | Luettu: 661 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Bob Odenkirk löi itsensä läpi Breaking Bad -sarjan limaisena lakimiehenä. Se on Odenkirkin itsensä ansiota, että neljän jakson mittainen sopimus laajeni 11. tuotantokauden mittaiseksi urakaksi (kun mukaan lasketaan esiosasarja Better Call Saul).

Toimintaelokuva Nobody (kuvassa) oli asiallinen tapa ilmaista, että sedästä on vielä muuhunkin. Hänen hahmoaan luultiin säyseäksi nahjukseksi, mutta miehellä oli salattua historiaa, joten pakon edessä hän pisti hyrskyn myrskyn ja haastoi venäläisen mafian. Käsikirjoituksesta vastasi John Wick -saagan kirjoittaja Derek Kolstad.

Kolstad on kirjoittanut Odenkirkille myös toimintaelokuvan nimeltä Normal. Tällä kertaa Odenkirk näyttelee tilapäistä sheriffiä, joka kuvauksen mukaan on kuin sheriffimaailman sijaismaikka. Mies on paennut menneisyyttään Normal-nimiseen pikkukaupunkiin, jonka edellinen sheriffi on kuollut. Kun ulkopuoliset ryöstävät kaupungin pankin, sheriffi oppii, että myös kaupungissa itsessään on jotakin mätää. Kaikki papista baarimikkoon ovat mukana rikollisessa salaliitossa.

Odenkirkin mukaan Normal on jotakin Jason Bourne -elokuvien ja M. Night Shyamalanin töiden väliltä.

Normalin ohjaa Ben Wheatley, jonka töitä ovat mm. Sightseers ja Meg 2: The Trench.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nämä kappaleet eivät... Maailma on tuhoutunu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova