Tuorein sisältö

Deadpool kieltäytyy siistimästä tapojaan Marvel-universumissa: Deadpool & Wolverine -traileri

12.02.2024 klo 02.30 | Luettu: 1198 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Deadpool & Wolverine on uusi nimi kolmannelle Deadpool-elokuvalle. Ryan Reynolds on niin kovasti tahtonut työskennellä Hugh Jackmanin kanssa näissä merkeissä, että Deadpool itse on horissut asiasta jo kahdessa leffassa. Jackman uskoi vakaasti jääneensä eläkkeelle Wolverinen roolista, mutta hän simppelisti muutti mielensä vatsanpohjan tunteesta johtuen.

20th Century Fox ja sen tehtailemat X-Men-elokuvat on haudattu. Muutamat X-Men-hahmot ovat putkahdelleet esiin Disneyn pyörittämässä Marvel-jatkumossa ja sen multiversumitarinassa. Nyt se on Loki-sarjasta tuttu multiversumia valvova ja manipuloiva virasto, joka värvää Deadpoolin unohdetusta jatkumosta jonnekin, missä yhä tapahtuu. Wolverinen ohella leffassa nähdään eksoottisia vierailijoita kuten Jennifer Garnerin Elektra.

Heinäkuussa valmistuva Deadpool & Wolverine on Disneyn ainoa Marvel-elokuva tänä vuonna. Ikäraja on korkeampi kuin Disneyn muilla Marvel-elokuvilla. Tähän tietoon sitä linjaa jatkaa ensi vuonna valmistuva Blade-uusinta.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Diilistä tuttu Jaajo... Hollywoodia ei kohta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova