Tuorein sisältö

Mikkosten helppoa elämää Maikkarilla

17.12.2008 klo 15.15 | Luettu: 4599 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mikkosten perheidylli on kuin pala suomalaista unelmaa, tai siltä ainakin näyttää. Komeat kulissit peittävät sen, että perheessä eletään useiden miljoonien eurojen velan varjossa ja elanto hankitaan laittomin keinoin. MTV3-kanavalla 5.1. alkavan Helppo elämä -draamasarjan pääosissa nähdään Anu Sinisalo ja Carl-Kristian Rundman.

Mikkosten perheen komea omakotitalo sijaitsee arvostetulla alueella. Kiireinen isä Tapio (Carl-Kristian Rundman) muistaa varata aikaa myös perheelle. Äiti Jaana (Anu Sinisalo) toimii koti ja -kouluyhdistyksessä. Ja teini-ikäisillä lapsilla Jarilla ja Päivillä (Antto Orasmaa, Sanna Toivanen) on harrastuksia ja kavereita.

Mikkoset eroavat normiperheestä kuitenkin yhdellä merkittävällä tavalla. Tapiolla on ulosotossa yli neljän miljoonan euron takausvelat. Hän ei pysty tarjoamaan perheelleen mukavaa keskiluokkaista elämää työtä tekemällä. Siksi Tapio hankkii elannon huijaamalla, varastamalla ja keinottelemalla.
Helppo elämä on tarina huijarista, joka haaveilee rehellisestä elämästä. Äidistä, joka haluaisi kuulua saman jengiin naapuruston hienostorouvien kanssa. Ja itsenäistyvistä lapsista, jotka etsivät paikkaansa erikoisen kodin ulkopuolisessa maailmassa.

Sarjan on ohjannut Veikko Aaltonen. Näyttelijöinä nähdään myös mm. Taneli Mäkelä, Jaakko Kytömaa, Tiia Louste, Jonna Järnefelt ja Lasse Karkjärvi.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sinfoniametallisti E... Gunnari-levyltä pois... >

Keskustelut (2 viestiä)

Vesiapina

Rekisteröitynyt 10.04.2007

17.12.2008 klo 15.54

Ihan vähän tuli mieleen se mtv3:n Petolliset. :O
lainaa
JessMan

17.12.2008 klo 15.58

Vesiapina kirjoitti:
Ihan vähän tuli mieleen se mtv3:n Petolliset. :O


Veit sanat korvistani...totta
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova