Tuorein sisältö

American Psycho -kirjoittajan kauhuelokuvaa tähdittää Stranger Thingsin heviäijä

19.02.2024 klo 18.00 | Luettu: 432 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


American Psycho -romaanin kirjoittajana parhaiten tunnettu Bret Easton Ellis on ohjannut lyhytelokuvia ja tv-sarjan nimeltä The Deleted. Hän on kirjoittanut mm. elokuvat Smiley Face Killers ja The Canyons. Arvosanoista päätellen hänen kannattaisi harkita pornografian pariin siirtymistä, mutta asian toinen puoli on se, että hänen ensimmäisen pitkän ohjauksensa pääosassa nähdään potentiaalinen tulevaisuuden tähti Joseph Quinn.

Quinn näytteli Stranger Things -sarjan edellisellä kaudella heviäijä Eddie Munsonia (kuvassa), jonka matka huipentui kitaran rämpyttämiseen nurinkurisessa maailmassa. Quinn nähdään tänä vuonna elokuvissa A Quiet Place: Day One ja Gladiaattori 2. Ensi vuonna hän näyttelee Liekkiä Marvelin uudessa Fantastic Four -elokuvassa.

Ellisin ohjaaman ja kirjoittaman elokuvan nimi on Relapse. Quinn näyttelee miestä, joka näkee kammottavan murhan irstaissa juhlissa. Hän traumatisoituu ja päätyy vieroitushoitoon. Kolme kuukautta myöhemmin hän muuttaa vanhempiensa kartanoon ja ryhtyy rakentamaan elämäänsä uudelleen, mutta kaikki vaikuttaa muuttuneen ja olevan pois tasapainosta. Kun hänen vainoharhaisuutensa kasvaa, hän alkaa jälleen käyttää aineita. Jokin voima on mahdollisesti vainonnut häntä teini-iästä saakka.

Ellis kuvailee Relapsea yksinkertaiseksi, suoraviivaiseksi ja iskeväksi sekä 70-luvun kauhun henkiseksi. Hän kirjoittaa siitä, minkä hän tuntee, eli rikkaista ja kyseenalaisista pintaliitäjistä.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuore Oscar-ehdokas ... Janni Hussin uskomat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova