Tuorein sisältö

Tom Cruise kokeilee jotakin uutta The Revenant -ohjaajan kanssa

23.02.2024 klo 19.00 | Luettu: 731 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Tom Cruise on kiinnitetty Alejandro G. Iñárritun seuraavaan elokuvaan, joka on luokiteltu huippusalaiseksi projektiksi eli Hollywoodin juorukellotkaan eivät tiedä paljoa. Kyseessä on Iñárritun tiimin kirjoittama alkuperäinen tarina ja hänen ensimmäinen englanninkielinen elokuvansa sitten The Revenantin. Nimi jää nähtäväksi.

Iñárritun muita töitä ovat mm. Biutiful ja Babel, ja hän on omintakeinen jopa elokuvista kertovia elokuvia tehdessään, kuten Birdman ja Bardo osoittavat. Cruise on näytellyt pelkissä jatko-osissa vuoden 2017 American Made -jännärin jälkeen. Cruisen on tarkoitus näytellä myös ensimmäisessä avaruudessa kuvattavassa leffassa, ja hän on toki tehnyt uutta sille käsitykselle, miten hirveästi kuusikymppisen näyttelijän on tarkoitus riehua.

Juorukellot tietävät kertoa sen, että Cruise oli heti kiinnostunut projektista, kun hän kuuli Iñárritun palaavan Hollywoodiin. Yhden palaverin jälkeen Cruise oli mukana. Iñárritu on tehnyt tähtiä ja tuonut Leonardo DiCapriolle Oscarin ja Michael Keatonille ehdokkuuden, joten ehkä alan kovin stunttipappa Cruise on taas valmis näyttelemään.

Cruise on saanut neljä Oscar-ehdokkuutta, kun Top Gun: Maverickin tuottaja-ehdokkuus lasketaan mukaan. Näyttelijänä hän oli ehdolla edellisen kerran vuoden 1999 Magnolian johdosta (kuvassa).

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pulmuset-sarjasta tu... Maailman rankin real... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova