Tuorein sisältö

Kevin Costnerin uusin kunnianhimoinen länkkäri alkaa: Horizon: An American Saga -traileri

27.02.2024 klo 13.30 | Luettu: 708 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kevin Costner rakastaa länkkäreitä & vastarakkautta on esiintynyt. Costner voitti parhaan ohjaajan Oscarin vuoden 1990 Tanssii susien kanssa -elokuvalla. Scifilänkkäri The Postman voitti päinvastoin kultaisia vadelmia, mutta Armoton maa (Open Range) -elokuva ja Hatfields & McCoys -minisarja saivat enimmäkseen kiitosta.

Viime vuosina tv-sarja Yellowstone on noussut ilmiömäiseen suosioon. Se on Costner itse, joka ei ole Yellowstonen lumoissa: hän väsyi sarjan tuotantoaikatauluun suunnitellessaan omaa Horizon: An American Saga -elokuvasarjaansa.

Horizon koostuu neljästä osasta, joista kaksi on jo kuvattu. Ensimmäinen osa valmistuu kesäkuussa ja toinen elokuussa. Kolmannen tuotanto keskeytyi Hollywoodin lakkojen johdosta, mutta Costner todennäköisesti vie koko projektin maaliin. On mainittu, että leffoista aiotaan leikata myöhemmin tv-sarja, mikä turvannee talouspuolen.

Horizon on realismiin (Costnerin mukaan) panostava 15 vuoden matka, jossa uudisasukkaat rakentavat elämää villissä lännessä.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Olen tänään siirtyn... Kehuttu pop-lupaus k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova