Tuorein sisältö

Netflix vahvistaa: Avatar: The Last Airbender viedään päätökseen kausilla 2 ja 3

06.03.2024 klo 21.25 | Luettu: 707 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Näytelty Avatar: The Last Airbender -sarja alkoi vajaat kaksi viikkoa sitten. Netflix vahvistaa nyt, että tarina viedään päätökseen kausien 2 ja 3 merkeissä. Sarja saa siis yhtä monta kautta kuin piirretty versio. Määrällisesti näyteltyjä jaksoja tehdään vähemmän, ensinnäkin koska ne ovat pidempiä.

Netflix aikoo toimia nopeasti, jotteivät lapsinäyttelijät ehdi vanhentua liikaa. Kausien 2 ja 3 väliin todennäköisesti jää normaali määrä odotusta, vaikka ne filmattaisiin yhteen putkeen. Netflixin Sweet Tooth -sarjan tuleva kolmas ja viimeinen kausi filmattiin hyvissä ajoin samasta syystä.

Kolme kautta vaikuttaa yleisestikin istuvan Netflixin politiikkaan. Netflix vaatii alkuperäissarjoiltaan nopeita tuloksia, joten moni matka päättyy, kun uusi kausi ei nouse otsikoihin ja listoille aiempien tavoin. Avatar on nyt turvallisilla vesillä, ja halutessaan Netflix voi tehdä toisenkin trilogian, sillä myös piirretyn jatko-osa The Legend of Korra on arvostettu kokonaisuus.

Edellisen Avatarin tyylisen näytellyn Netflix-sarjan eli One Piecen fanit tuskit pääsevät näkemään koko tarinaa, sillä animoitu One Piece aloitti tänä vuonna 21. kauden.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Täysin uudistunut He... Tämä tiedetään Kotit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova