Tuorein sisältö

Ben Affleckin autismijännäri The Accountant saa vihdoin jatko-osan

09.03.2024 klo 20.30 | Luettu: 1336 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


The Accountant on Ben Affleckin tähdittämä jännäri vuodelta 2016. Leffa teki autismista voimanfantasian: Affleckin näyttelemä kirjanpitäjä on sulkeutunut ja pakkomielteinen, mutta myös huippuälykäs ja täysiverinen toimintasankari. Kriitikoiden mielipiteet jakautuivat, mutta leffa oli hitti teattereissa ja väitetysti menestys jatkui kotivideomarkkinoilla.

Jatko-osa julkistettiin jo 2017, mutta vasta nyt projekti etenee. Esituotanto on käynnissä ja kuvaukset alkavat pian. Rooleihinsa palaavat Affleck, J.K. Simmons, Jon Bernthal ja Cynthia Addai-Robinson. Ohjaajana jatkaa Gavin O'Connor. Amazon on hankkinut leffasarjan oikeudet Warner Bros. -studiolta.

Simmons ja Addai-Robinson näyttelevät valtiovarainministeriön agentteja ja Bernthal päähenkilön veljeä. Se on ilmeisesti Simmonsin hahmo, joka kuolee jatko-osan alussa tuntemattomien palkkamurhaajien käsissä. Tapauksen ratkaistakseen Addai-Robinsonin hahmo ottaa yhteyttä "kirjanpitäjään", joka puolestaan päättää liittoutua veljensä kanssa. Sankarikolmikko saa peräänsä häikäilemättömiä tappajia, kun he lähestyvät totuutta.

Kolmattakin osaa on lupailtu vuosien varrella.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Curse 1-8: vähäe... Avatar: The Last Air... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova