Tuorein sisältö

Masters of the Air 6/9: Hans Landan ja Peggy Carterin piraattikopiot

24.03.2024 klo 23.00 | Luettu: 501 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 6


Artikkelisarja "Noin kolme tähteä ajanhukalle" juhlii vielä paria sekaisin silputtua lyhytelokuvan puolikasta ennen pääsiäistaukoa.

Taas pudotettujen pommikoneiden jenkit yrittävät selvitä kämpille vihollisen maaperältä. Keskiössä on yksi kukkopojista, jonka takuulla olen nähnyt. Alussa maalaiset lähtevät haulikkojen kanssa perään, mikä vangitsisi huomion, vaikka aloittaisimme tästä. Välivaiheiden jälkeen kukkoa kuulustelee kiintoisan kohtelias limalettinatsi, joka ei tietenkään ole Hans Landa eli oikeasti kiintoisa. Vankileirille päädytään "vaimon parhaiksi vuosiksi", mikä on hauska repliikki.

Edellisen tällaisen tavoin Iso-Britannian sivistyneistön kanssa hohhaillaan. Olen varma, etten katsonut samaa jaksoa kahdesti, sillä pommittajia seminaarissa edustava jenkki saa kämppäkaveriksi brittinaisen, joka on itsetietoinen ja vahvatahtoinen feminismiä edeltäneen ajan feministi tutulla viihteellisellä tyylillä, joka istuu myös Captain America -leffoihin.

Tiedämme nyt, että on mukavampi kuunnella brittien naljailua kuuloetäisyydellä gramofonista kuin saksalaisten karjumista holokaustiviittausten varjossa. Lopussa tehdään pieni runollinen rinnastuskin, kun toisen juonen äänimaailma vuotaa toiseen. Ok.

Kolmeen juuri katsomaani 3 Body Problem -jaksoon verrattuna tässä ei tapahdu mitään, mutta sen putken jälkeen on eksoottista, kun tarina vaikuttaa olevan kiinnostunut ihmisistä (jotka molemmat sarjat värväsivät mallitoimistosta). Kolme tähteä kaikelle; kolme tähteä elämälle.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 5/9

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Onko tullut aikaisem... Adam Sandlerin ns. k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova