Tuorein sisältö

Dyyni-ohjaaja kehittelee virallisesti kolmatta osaa ja ydinsotaleffaa

05.04.2024 klo 13.10 | Luettu: 607 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Leffa-alalla pyyhkii sen verran heikosti, että allekirjoittanut näkee perusasioiden toistelun tarpeelliseksi. Dyyni: Osa 2 (kuvassa) ei ollut hitti välittömästi, vaikka sitä kuvailtiin sellaiseksi heti ensi-iltaviikonlopun jälkeen. Seuraavina viikkoina ohjaaja Denis Villeneuve ja kumppanit puhuivat kolmannesta osasta hyvin leväperäisesti. Villeneuve tuumi, että jos hän kolmosen joskus tekee, sen pitää olla edellisiäkin parempi.

Dyyni: Osa 2 nousi hitiksi viime viikon maanantaina. Ilmoitettu budjetti on 190 miljoonaa dollaria. Perinteisen kaavan mukaan leffan pitää tienata teatterikiertueella 570 miljoonaa. Viime viikon maanantaina koossa oli 574 miljoonaa ja nyt koossa on 631 miljoonaa. Nyt seuraava osa on virallistettu, kuten homma tapaa toimia.

Kolmas osa perustuu Dyynin messias -romaaniin Villeneuven aiempien puheiden mukaan. Dyynin messias selventää alkuperäisen tarinan sanomaa, mutta elokuvien ystävät eivät välttämättä järkyty, sillä Villeneuve pyrki selkeyteen jo kakkososan aikana.

Villeneuve ja Legendary Pictures tekevät yhdessä myös Nuclear War: A Scenario -elokuvan. Neuvottelut ovat kesken sitä koskien, mitä Villeneuve tarkalleen säätää: hän saattaa tuottaa, kirjoittaa ja/tai ohjata. Leffa perustuu Annie Jacobsenin tuoreeseen kirjaan, jossa pohditaan, mitä ydinsota todella tarkoittaa.

On hyvin mahdollista, että Villeneuve tekee Nuclear Warin tai muuta ennen kolmatta Dyyniä, sillä tauko tukee tarinaa.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jannika B:n ja Paula... Bonnie Tyler ensi vi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova