Tuorein sisältö

Deadpoolin ns. luojan soturienkeli Avengelyne seikkailee Olivia Wilden elokuvassa

08.04.2024 klo 22.25 | Luettu: 574 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Avengelyne on 90-luvulla debytoinut sarjakuvasankari ja Taivaasta karkotettu soturienkeli, joka jatkaa taistelua demoneja ja muita hirviöitä vastaan sovitusta etsien & maailmanloppuun valmistautuen.

Ohjaaja Olivia Wilde kehittelee aiheesta elokuvaa. Näyttelijänä parhaiten tunnettu Wilde on ohjannut elokuvat Booksmart ja Don't Worry Darling. Margot Robbien LuckyChap-firma on mukana tuottamassa leffaa, mutta firma kiistää sen huhun, että Robbien on tarkoitus näytellä pääosaa. Muita yhteistyökumppaneita etsitään. "A-luokan käsikirjoittaja" harkitsee hommaa.

Avengelynen on luonut kyseenalainen kulttisankari Rob Liefeld, joka tunnetaan teiniystävällisestä edgelord-asenteesta, taskuista (kymmenistä taskuista!) ja oudoista vartaloista, jotka eivät ole aina hyvällä tapaa epärealistisia (tyyliin: isot tissit) vaan simppelisti heikosti piirrettyjä (tyyliin: tekoälyn tyrimät kädet). Liefeld on yksi Deadpoolin luojista, mutta hän on kiistattomammin vastuussa Deadpoolin geneerisestä asusta kuin persoonallisista piirteistä. Faneja miehellä on.

Avengelyne-leffa yritettiin tehdä viimeksi noin 10 vuotta sitten. Silloin rooli oli menossa Gina Caranolle.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Scarlett Johanssonin... Sami Kuronen kolmatt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova