Tuorein sisältö

Harley Quinn palkkasi kavereita ja silmäilee McGregoria ja Copleyta

28.09.2018 klo 12.22 | Luettu: 1603 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Birds of Prey -sarjakuvista inspiroitunut elokuva, jonka nimi on todennäköisesti Birds of Prey, saapuu teattereihin 7. helmikuuta 2020. Suicide Squadista tuttu Harley Quinn muodostaa jälleen epävakaan liittouman värikkäiden hahmojen kanssa. Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, Die Hard 4-5) on Batman-henkinen supersankari Huntress. Jurnee Smollett-Bell (True Blood, Underground) on sankari Black Canary, jonka tehokas kirkumisvoima tekee hänestä tässä vaiheessa elokuvan ainoan yliluonnollisen hahmon. Winstead ja Smollett-Bell olivat vuotaneella ehdokaslistalla ja nyt valinta on tehty.

Edes juorut eivät osaa kertoa, ketkä kisaavat etsivä Renee Montoyan ja tulevan Batgirlin eli Cassandra Cainin rooleista. Valokeila siirtyi roiston näyttelijään: hän on naamioihin fiksoitunut gangsteri Black Mask, jonka Batman tuntee hyvin. Studiolla on mielessä Ewan McGregor (Huulipunaa kauluksessa, Nanny McPhee ja suuri pamaus) ja Sharlto Copley (District 9, Maleficent - Pahatar), mutta keskustelut ovat vasta alkaneet.

Suurpiirteisen supatuksen mukaan leffa kommentoi Batmanin uraa paljastamalla, ettei häntä ole nähty Gotham Cityssä pariin vuoteen. Se käy järkeen, sillä Huntressin ja lukuisten muiden Batman-kloonien on tarkoitus tuurata näissä tilanteissa.

Margot Robbie jatkaa Harleyna tässä ja potentiaalisesti kolmessa muussa elokuvassa, joita ei ole ainoastaan mainittu, vaan joilla on jo omat kehitystiiminsä.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Surullista katsottav... Nakkia (ei nakkiaan)... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova