Tuorein sisältö

Fallout 1-3: liian vihreän laguunin hirviö

14.04.2024 klo 23.55 | Luettu: 3864 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
The Head


Toistan: zombie ja ritari olisi pitänyt esitellä vasta kun Lucy ihmetteli heidän tappeluaan. Nyt Lucy on hyväksynyt tavoitteekseen irtopään kuljettamisen rikollisille. Nyt on luontevaa selventää, että muillakin pelureilla on tasoja. "Ritari" on vain improvisoiva aseenkantaja. Zombiella on traagista historiaa ja huumeriippuvuus.

Pomoilleen valehteleva "ritari" saa oman märkäkorvaisen aseenkantajan, joten vitsi avautuisi nopeasti, vaikkemme tietäisi hänestä vielä mitään. Osion hömelyys toi mieleeni erinäiset Don Quijote -mukaelmat, mikä on syy sönköttää, että totuutta ritarista pitäisi pantata vielä jakso tai pari! Ehkä ei. Koetan unohtaa turhat toiveet.

Se tennis sinänsä toimii, että 1. jakso esitteli zombien perusäijänä, 2. jakso brändäsi hänet sadistiksi ja nyt sitten näemme sekä normaaliutta takaumissa että lisää sadismia. Takaumat maalaavat hänestä Samaistuttavimman Hahmon Ikinä eli Hollywoodin ammattilaisen, mutten lyö päätä seinään (kovaa, vielä), sillä hänen sivutyönsä kyseenalaisen bunkkerifirman mallina lienee takaumien ainoa pointti.

Tämä poppoo ja iso hirviö osallistuvat irtopääjahtiin. Jännitin sitä, pysyykö uusi aseenkantaja hengissä. Moitteeton "luku" tämä ei ole, vaan zombie jättää jahdin kesken laimein perusteluin ja piste saisi olla jollakin muullakin lauseella. Sivussa vahvistetaan, että Lucyn bunkkeriyhteisöllä ja incel-veljellä aiotaan yhä tehdä jotakin.

Ja: sarja on liian vihreä. Kirjaimellisesti, kuvallisesti.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maineikas muotokuvam... Janni Hussin juontam... >

Keskustelut (1 viestiä)

Altgr

15.04.2024 klo 12.15 5 tykkää tästä

Olipas heikko teksti, zombie? huumeriippuvuus? Tuossa pahimmat asiavirheet jotka olisi voinut tarkistaa ennen kirjoitusta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova