Tuorein sisältö

Keanu Reeves on Shadow the Hedgehog eli "paha Sonic"

16.04.2024 klo 02.15 | Luettu: 812 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kolmas näytelty Sonic the Hedgehog -elokuva valmistuu joulukuussa. Tärkein uusi hahmo on Shadow the Hedgehog, joka on simppelisti päähenkilön synkkä versio: jokaisessa supersankaritarinassa on sellainen, supersiilisaagoissa myös.

Shadow mököttää. Hän ei ole täysin paha vaan särmikäs ja väärinymmärretty. Eikö samaa voi sanoa edellisen leffan Knuckles-nokkasiilistä? Juu, paitsi että Knuckles on tyhmä ja punainen örisijä! Jos olet teini, varhaisteini tai ikuinen teini ja goottivaihe pukkaa päälle, antisankarin pitää olla musta ja mystinen.

Shadow on omissa piireissään vastaava ikoni kuin Spider-Manin vastustaja Venom. Peleissä hänen oli tarkoitus olla kertaluonteinen hahmo, mutta hän sai nopeasti omankin pelinsä (kuvassa).

Se on täten jopa herttaista, että elokuva on palkannut hänen ääninäyttelijäkseen Keanu Reevesin. Kuka olisi sopivampi rooliin kuin yhden ilmeen ikoni, joka vakiintui koko internetin rakastamaksi mukavaksi mieheksi, kun hän alkoi näytellä massamurhaaja John Wickiä (kuvassa)? Jos Reevesin Wick-parta voitaisiin siirtää suupielistä silmien ympärille, hän näyttäisikin Shadowilta.

V2.fi vaatii, että Rouge the Batin ääneksi palkataan Pamela Anderson.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Infoa Lauri Tähkän j... Suomen merkittävin c... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova