Tuorein sisältö

Viikonloppuna Viaplay-palvelussa, Eva rakastuu spermanluovuttajaansa

18.04.2024 klo 15.17 | Luettu: 393 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Draamakomedia All and Eva saa ensi-iltansa sunnuntaina 21. huhtikuuta Viaplayssa.

Ruotsalaisessa uutuussarjassa Eva päättää hankkia lapsen yksin hedelmöityshoitojen avulla. Ihmissuhdesotkut kasvavat samassa tahdissa Evan raskausvatsan kanssa.

Sarjan pääosassa nähdään mm. Kuilu-elokuvasta tuttu Tuva Novotny.

Eva (Novotny) ei usko rakkauteen. Hän matkustaa Kööpenhaminaan tarkoituksenaan hankkia lapsi itsellisenä naisena hedelmöitysklinikalla. Hän valitsee spermanluovuttajakseen Madsin (Joachim Fjelstrup), joka vaikuttaa kaikin puolin täydelliseltä. Mutta iltana ennen keinohedelmöitystä hän ei saa unta, miettiessään valitsiko sittenkään oikean luovuttajan, ja päättää salaa selvittää luovuttajansa henkilöllisyyden. Mads osoittautuu tavalliseksi ja mukavaksi tanskalaismieheksi, josta ei heti huoku psykopaatin leima. Ja aivan rehellisesti sanottuna, voiko enempää edes toivoa?

Mads ei kuitenkaan voi unohtaa Evaa ja etsiikin Evan käsiinsä Tukholmassa. Yhtäkkiä elämästä tulee monimutkaista...

Sarjassa päästään tutustumaan myös Evan parhaaseen ystävään Jamesiin (Bengt Braskered) ihmissuhdeongelmineen sekä Evan äitiin Ingeriin (Sissela Kyle) ei tunnu koskaan saavan tyttäreltään kaipaamaansa hyväksyntää.

Kuusiosaisesta sarjasta nähdään ensi-iltapäivänä kaksi jaksoa, jonka jälkeen uusia jaksoja ilmestyy yksi per viikko.(Viaplay)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Quentin Tarantino on... M. Night Shyamalanin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova