Tuorein sisältö

Vampyyriaiheinen ammuskelupeli El Paso, Elsewhere suuntaa jo isolle kankaalle

22.04.2024 klo 22.05 | Luettu: 442 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

El Paso, Elsewhere on viime syksynä valmistunut ammuskelupeli, joka on inspiroitunut mm. Max Payne -peleistä. Päähenkilö on huumeriippuvuudesta kärsivä vampyyrinmetsästäjä, jonka ex-tyttöystävä on maailmanloppua kaavaileva vampyyri. Pelin kuvasto on teknisesti alkeellista eli retrohenkistä ja myös kärkevän surrealistista. Tunnelmallisen surumieliseksikin peliä on kuvailtu, joten ehkä näytellylle versiolle on aineksia.

LaKeith Stanfield näyttelee pääosaa elokuvaversiossa, jonka hän tuottaa yhdessä Transformers- ja G.I. Joe -leffojen tuottajan Lorenzo di Bonaventuran kanssa. Projektilla ei ole vielä ohjaajaa eikä studiota, vaan tuottajat ovat kokoamassa myyvää pakettia.

Elokuvan juonikuvaus painottaa, että tiedossa on eteerisiä hirviöitä ja todellisuuden muokkaamista, mutta myös sisäisiä demoneja ja itsetutkiskelua, kun päähenkilön on myönnettävä ongelmansa ja päästävä eroon myrkyllisen suhteen painolastista ennen kuin hän on taas valmis rakkaudelle.

Stanfield sai Oscar-ehdokkuuden elokuvalla Judas and the Black Messiah. Hänen muita töitään ovat mm. Atlanta-sarja ja elokuvat Veitset esiin ja Haunted Mansion.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sweden Rockin artist... Radioääni Sami Kuron... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova